ظروف مسی فیروزه کوب
ظروف مسی فیروزه کوب اصلیل و فاخر
ظروف مسی فیروزه کوب جز کالاهای لوکس منزل شما هستند ،یکی از هنرهای دستی جذابی که در شهرهایی مانند اصفهان رواج دارد، فیروزه کوبی است. این کار که بیشتر روی ظروف پذیرایی، تابلوها و آینه شمعدان و دکوریها انجام میشود در حقیقت کنار هم گذاشتن قطعات بسیار کوچک سنگ فیروزه است که طرحهای فوقالعادهای ایجاد میکند، این ظروف برای هدیه دادن بسیار مناسباند و اگر از صنایع دستی اصیل ایرانی و سبک کلاسیک لذت میبرید میتوانند انتخابهای خوبی برای خانهی شما هم باشند.
قیمت محصولات فیروزه کوبی
قیمت فیروزه کوبی دارای ابهاماتی برای مردم می باشد که تنوع قیمت های مختلف برای یک ظرف فیروزه کوبی در فروشگاه ها و سایت ها سوال می باشد که چه تفاوتی دارد. در جواب این سوال ظروف فیروزه کوبی دارای زیر ساخت مسی می باشد که وزن این زیر ساخت بسیار مهم می باشد از این جهت که با یک مس ظخیم و مقاوت می باشد و یا مس با کیفیت ضعیف و معمولی که در قمیت اولیه تولید بسیار مهم است. بعد از آن سنگ فیروزه آن می باشد که آیا از سنگ فیروزه نیشابور استفاده می کنند یا کرمان و یا اصلا از سنگ فیروزه استفاده نمیکنند (متاسفاده) بعضی از تولید کنندگان محصولات فیروزه کوبی از سنگ های رنگی شبیه به سنگ فیروزه استفاده می کنند و آن ها هیچ اصالت و ارزش ندارند. و پس از آن پوشش محافظ روی کل سطح ضرف فیروزه کوب می باشد که تشخصی تفاوت آن بسیار سخت می باشد و تنها بعد از شیش الی یک سال با تغیر رنگ مس و سنگ های فیروزه و یا ثابت ماندن و جلای بالای محصول کیفیت خود را نشان می دهد. پس تفاوت قیمت فیروزه کوبی های ظروف مختلف بی علت نمی باشد پیشنهاد ما به شما خرید ظروف فیروزه کوبی دارای امضا و شناسنامه هنری و کارت گارانتی ده ساله می باشد که با افتخار مس حیدری تمام محصولات فیروزه کوبی را تنها با امضا و شناسنامه و ضمانت به فروش می رساند.
فیروزهکوبی یکی ازهنرهای دست است و با چسباندن قطعات کوچک سنگ فیروزه به حالت موزاییکی بر سطح ظروف، وسایل زینتی و اشیای تزئینی با زیرساخت هایی به جنسهای مسی، برنجی، نقره، ورشویی یا برنزی تولید میشود. زیر سنگ های کوچک فیروزه نوعی لاک تیرهرنگ چسبانده می شود. هر چه ظرف فیروزه کوبی شده پرکارتر و منظمتر باشد و فاصله کمتری بین سنگ های فیروزه باشد، ارزش هنری و زیبایی آن نیزبیشتر است. امروزه مرکز فیروزه کوبی شهراصفهان می باشد. این هنر حدود ۶۰ الی ۷۰ سال قبل در مشهد امروزی به دست نعمت الله لایق معروف به نعمت الله خان انجام شد سپس به اصفهان آورده شد.